Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan ana malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Belen gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Çelik konstrüksiyon mekân ölçün kaplamaların cenahı nöbet sırça cephe, allıküminyum cephe kaplama, ilenmeşap istila kabil cephe kaplamalarının topu topunın uygulanmasına imkan sağlamlamaktadır.

İsraf edilmeden tüm malzemeleriyle izole bant sisteminde üretim ve şirket uzmanlarınca kurulum prefabrik sülale fiyatlarına üstünlük olarak yansır.

1993 yılından beri hareket gösteren yapım kesimünde şehir ve villa projelerinden allıkışmutaş merkezi ve benzinliklere derece birhayli alanda anahtar doğrulama projeler yapmış sadece yapım değil elektromekanik ve otomasyon sistemlerinde bile profesyonelleşmiştir

Teknolojik üretim sisteminin sağlamladığı kazanım çift katlı prefabrik mekân modellerine bediiyat olarak yansır. Klasik yöntemlerle elde edilemeyen santimantal mimari detaylar dubleks prefabrik evlerde kolayca uygulanabilmektedir.

Hordaki videoda prefabrik evlerin derunini dışını gezebilirsiniz. Bu şekilde size bir rey verebilir.

Prefabrik ev bark satın düzenırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Hatta mantolama ustalıklemi ile meşguliyetmak zorunda kalmazsınız.

Sadece tenha katlı betonarme binaların üzerine kuruluşlabilmektedir. Alttaki binanın yıkılmaz ve yalın bir tavan zeminine malik olması gerekmektedir.

Hissedar özellikleri beyninde dış çaşama ve sert sezon koşullarına en az betonarme evler denli mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Hatta ısı, çav ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu mimariların en önemli üstünlükı ise fiyatların betonarme strüktürlara bakılırsa oldukça az olmasıdır. Gelişen ve değişen ortalık koşulları sonucunda betonarme yapım maliyetleri epey arttığından bu evlere yönelim daha çok artmıştır.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı konstrüksiyonlardır lakin daha üst bir sıkıntı ve rüzgar esecek bir bölgeye kuruluşlacaksa ekstra bir prefabrik ev fiyatları mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çaldatmaışma örgülmaktadır.

Prefabrik konut modellerimiz esasta mimarlarımız ve mühendislerimiz aracılığıyla bir ailenin en çok ihtiyacı olan dar çekimını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Kez tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de bütün konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Size sunmuş olduğu hizmetler haricinde eviniz tamamlandıktan sonra bir sorun yaşadığınızda firmada muhatap bulup müstelzim çözümlerin hızlı bir şekilde esenlanabilmesi konusuna uyanıklık edin,

Yeni ev teknolojilerin kullanıldığı makine hatlarında üretilen bu evler bütün lojistik imkanlarıyla istenilen yerlere kolay taşınabiliyor. Kaynaksız yeni inikat sistemiyle her yerde firma uzmanlarımızca kurulum konstrüksiyonlarak doğrulama ediliyor.

Report this wiki page